DIENSTVERLENING


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Trappenhuizen schoonmaken

Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Daarom is het extra belangrijk om dit deel van een gebouw goed schoon te houden. Trappenhuizen worden snel stoffig en aangetast door binnengewaaid vuil. Ondanks dat ze veel en vaak gebruikt worden schiet de schoonmaak van dit gedeelte er nog wel eens bij in.

 

Lees meer

Glasbewassing

Een nette uitstraling van uw bedrijf begint bij heldere en schone ramen. Schoonmaakbedrijf De Wit maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakmateriaal en garandeert daarom een uitstekend resultaat. Ook is glasbewassing noodzakelijk voor de onderhoud van uw gevelbeplatingen en kozijnen.

Lees meer

Kantoren schoonmaken

Werken in een schone en nette omgeving is de basis van een goede prestatie. Dat weten wij als geen ander. Daarom is het schoonmaken van uw kantoren ook enorm van belang. Met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers garanderen wij altijd het schoonste resultaat.
Schoonmaakbedrijf De Wit maakt uw kantoren graag schoon op tijden die u wenst.

Lees meer

Gevelreiniging

Het netjes en schoon houden van de gevels van uw pand is belangrijk. Tijdige reiniging is daarvoor de sleutel. Schoonmaakbedrijf De Wit is gespecialiseerd in gevelreiniging en het onderhouden van gevels. De Wit kijkt naar het materiaal van de gevel en de soort vervuiling. Op basis daarvan worden er de meest passende reinigingstechnieken toegepast, zodat de gevel zo goed mogelijk wordt bewerkt.

Lees meer

Kunststof kozijnen conserveren

Het conserveren van uw kozijnen zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. Het conserveren van kozijnen gebeurt het te beschermen tegen vuil wat erop terecht kan komen. Daarnaast zorgt het ervoor dat kozijnen minder snel verkleuren.
Glasbewassing alleen voorkomt het negatieve effect van sterke weersinvloeden niet.

Lees meer

Hogedrukreiniging

Bij Schoonmaakbedrijf De Wit bent u aan het juiste adres voor hogedrukreiniging. Met de beste hogedrukreinigers reinigen wij alles wat u maar wilt. Van trappenhuizen, galerijen, vloeren en terrassen. Dit doen wij met hoge druk unites van 380 bar. Reinigen onder hoge druk is een zeer effectieve reinigingsmethode. Het gaat gepaard zonder stof, is snel en doelgericht.                    

Lees meer

Dienstverlening

Uw werklocatie is vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom ook enorm van belang om dit netjes en schoon te houden. Schoonmaakbedrijf De Wit zorgt daarvoor. Met een team van specialisten reinigen wij uw pand, kantoor of trappenhuis zonder problemen.

Een divers aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakbedrijf De Wit heeft een divers aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van trappenhuizen, kantoren, gevels, kunststof kozijnen of ramen. Daarnaast is De Wit ook gespecialiseerd in hogedrukreiniging.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij voorzien u graag van advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.