GLASBEWASSING


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

 
Z

Hoge kwaliteit

 
Z

Betrouwbare partner

 
Z

Professioneel en met veel ervaring

 

Glasbewassing

Een nette uitstraling van uw bedrijf begint bij heldere en schone ramen. Schoonmaakbedrijf De Wit maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakmateriaal en garandeert daarom een uitstekend resultaat. Ook is glasbewassing noodzakelijk voor het onderhoud van uw gevelbeplatingen en kozijnen.

Is het glaswerk van uw pand of kantoor omvangrijk en/of moeilijk bereikbaar? Ook dan is Schoonmaakbedrijf De Wit de juiste partner. Met gemak bereiken wij hoge ramen door het ultramoderne Telescoop Glasbewassingsysteem TuckerPole, wat tot een hoogte van maximaal 13,7 meter kan reiken. Met dit systeem wordt gebruik gemaakt van de eigenschappen van puur water dat verkregen is door omgekeerde osmose (gedemineraliseerd water). Zo zijn ook lastig bereikbare ramen snel weer helder en schoon. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw pand weer een representatieve uitstraling, precies zoals het hoort.

De voordelen van glasbewassing door Schoonmaakbedrijf De Wit

Schoonmaakbedrijf de Wit ontzorgt u door periodieke reiniging van al uw ramen en kozijnen. Daarnaast betreft de glasbewassing binnen en buiten, zodat uw ramen optimaal schoon zijn. Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij altijd duidelijke kwaliteitsafspraken. Hierdoor worden de juiste verwachtingen gesteld.

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.