GEVELREINIGING


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Gevelreiniging

Het netjes en schoon houden van de gevels van uw pand is belangrijk. Tijdige reiniging is daarvoor de sleutel. Schoonmaakbedrijf De Wit is gespecialiseerd in gevelreiniging en het onderhouden van gevels. De Wit kijkt naar het materiaal van de gevel en de soort vervuiling. Op basis daarvan worden er de meest passende reinigingstechnieken toegepast, zodat de gevel zo goed mogelijk wordt bewerkt.

Noodzaak van gevelreiniging

Gevelreiniging en onderhoud draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Daarnaast kan er schade aan de muren ontstaan doordat er geen actie ondernomen wordt wat betreft reiniging en onderhoud. Een goed onderhouden buitengevel zorgt er tevens voor dat de waarde van het pand verhoogd wordt. Toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel, kunnen door onderhoud ook voorkomen worden en zorgen voor een langere levensduur.

Vormen van gevelvervuiling

Er zijn diverse vormen van vervuiling bij gevels. Organische en atmosferische vervuiling zijn de meest voorkomende vormen. Hierbij gaat het om vervuiling door weersomstandigheden, zoals regen en wind, en bijvoorbeeld uitlaatgassen. Deze factoren hebben een negatieve invloed op de wanden van panden. Mosgroei en het scheuren van gevels zijn hiervan gevolgen. Door gevelreiniging bij Schoonmaakbedrijf De Wit te beleggen zorgen wij ervoor dat uw gevels zo goed mogelijk bestand zijn tegen vervuiling en schade.

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.