SECTOREN


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Woningbouwverenigingen

Schoonmaakdiensten zijn voor woningbouwverenigingen van groot belang. Om een professionele indruk achter te laten is een net en schoon complex of pand namelijk essentieel. Schoonmaakbedrijf De Wit kan hiervoor zorgen. Wij werken al jarenlang met woningbouwverenigingen samen en weten daardoor de actuele wensen en eisen die er spelen in deze branche.

Lees meer

VVE

Voor het schoonmaken van appartementencomplexen en flatgebouwen van VVE’s is Schoonmaakbedrijf De Wit de beste partner. Wij stellen graag een werkschema op waarmee we uw complex schoon kunnen maken en houden.
Als verantwoordelijke wilt u logischerwijs dat uw gemeenschappelijke ruimtes er representatief uitzien.

Lees meer

Institutionele beleggers

Het onderhouden en schoonmaken van panden is enorm van belang. Het zorgt ervoor dat het er representatief uitziet wanneer u een pand of gebouw wilt verkopen of beschikbaar wilt stellen voor verhuur. Goede en passende opleveringsschoonmaak door Schoonmaakbedrijf De Wit komt dan om de hoek kijken.

Lees meer

Pandbeheerders

Als beheerder van een pand is de uitstraling van het gebouw het belangrijkste visitekaartje. Daarom is het schoon en netjes houden van uw pand essentieel. Ook voor de verhuur van panden een representatief uiterlijk belangrijk voor de eerste indruk van toekomstige huurders.

Lees meer

Sectoren

Schoonmaakbedrijf De Wit biedt schoonmaakdiensten voor diverse sectoren. Of u nu een woningbouwvereniging, VVE, institutioneel belegger of pandbeheerder bent; een schone en nette omgeving is altijd belangrijk.

Als klant van Schoonmaakbedrijf De Wit bepaalt u zelf hoe uitgebreid u de service wilt hebben. In overleg worden alle gewenste werkzaamheden op papier gezet, zodat het hele team van De Wit exact weet wat uw wensen zijn en ze kan uitvoeren.

Of u nu op zoek bent naar een partner voor het schoonmaken van uw gevels, kantoren, kozijnen of trappenhuis, Schoonmaakbedrijf De Wit voert dit met veel enthousiasme en kwaliteit voor u uit!

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.