Over het bedrijf


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Hoe het allemaal begon

De historie van Schoonmaakbedrijf De Wit gaat al enige tijd terug. Zo’n 57 jaar geleden, in 1961, is het bedrijf opgericht door Sjoerd de Wit. In 1996 droeg hij het stokje over aan zijn zoon, Meindert de Wit. Meindert breidde Schoonmaakbedrijf De Wit verder uit tot waar het bedrijf nu is: een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Noord-Nederland met meer dan 100 vakbekwame medewerkers.

Schoonmaakbedrijf De Wit is gericht op de zakelijke markt en heeft grote klanten zoals het Groninger Museum en de Suikerunie. De meeste klanten (voornamelijk woningbouwverenigingen die diverse panden beheren) komen uit ons eigen netwerk, wat behoorlijk gegroeid is de afgelopen vijftig jaar.

De Wit, een echt familiebedrijf

Met haar 57 jaar ervaring is Schoonmaakbedrijf De Wit een echt familiebedrijf, wat sterk vertegenwoordigd is in Groningen en haar directe omgeving. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich doordat iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt. Hierdoor kan de klant altijd bij een vertrouwd persoon terecht met vragen en opmerkingen. In haar vakgebied is Schoonmaakbedrijf De Wit specialist op het gebied van glasbewassing en het reinigen van trappenhuizen.

Schoonmaakbedrijf De Wit positioneert zich als een eerlijk familiebedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft het bedrijf enkel eigen personeel waardoor ze professionaliteit en kwaliteit waarborgen. De Wit werkt altijd volgens de laatste normen en regelgeving en voldoet volledig aan de eisen in het kader van de ARBO Risico Inventarisatie.

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.