TRAPPENHUIZEN
SCHOONMAKEN


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Trappenhuizen schoonmaken

Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Daarom is het extra belangrijk om dit deel van een gebouw goed schoon te houden. Trappenhuizen worden snel stoffig en aangetast door binnengewaaid vuil. Ondanks dat ze veel en vaak gebruikt worden schiet de schoonmaak van dit gedeelte er nog wel eens bij in. Ook om bewoners en gebruikers zich thuis te laten voelen is het van belang om dit professioneel aan te pakken. Het schoonmaken van trappenhuizen is tevens belangrijk om slijtage en schade aan materialen en inventaris te voorkomen. Schoonmaakbedrijf De Wit is hiervoor de juiste partner.

Trappenhuizen schoonmaken door Schoonmaakbedrijf De Wit

De ervaren schoonmakers van Schoonmaakbedrijf De Wit zorgen ervoor dat uw trappenhuis er altijd netjes en verzorgd uitziet. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar het om gaat bij het schoonmaken van trappenhuizen van grote instellingen, bedrijven en panden. Vooral diverse woningcorporaties en VVE-beheerders maken veelal gebruik van onze schoonmaakservice voor trappenhuizen.

Bij het schoonmaken van uw trappenhuis wordt er altijd gedacht aan de inventarisatie. Voorafgaand wordt er bepaald wat, wanneer en hoe er wordt schoongemaakt. Voor een zo soepel mogelijke samenwerking krijgt u altijd een aanspreekpunt aangewezen waarbij u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen.

Andere mogelijkheden van De Wit

Het schoonmaken van trappenhuizen is slechts een van de vele schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf De Wit. Daarnaast kunt u door ons ook uw kantoren laten schoonmaken of uw kunststof kozijnen laten conserveren. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze andere diensten.

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.