HOGEDRUKREINIGING


Laat het aan de experts over

Z

Eigen personeel

Z

Hoge kwaliteit

Z

Betrouwbare partner

Z

Professioneel en met veel ervaring

Hogedrukreiniging

Bij Schoonmaakbedrijf De Wit bent u aan het juiste adres voor hogedrukreiniging. Met de beste hogedrukreinigers reinigen wij alles wat u maar wilt. Van trappenhuizen, galerijen, vloeren en terrassen. Dit doen wij met hoge druk unites van 380 bar. Reinigen onder hoge druk is een zeer effectieve reinigingsmethode. Het gaat gepaard zonder stof, is snel en doelgericht. Hogedrukreiniging wordt vooral gebruikt voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken oppervlaktes.

Veel gebruikte methodes voor het reinigen onder hoge druk zijn warm en koud water reinigen, en reinigen met een vlakke straal of frees.

Voordelen van hogedrukreiniging

De voordelen van hogedrukreiniging zijn uiteenlopend. Ten eerste zorgt het ervoor dat oppervlaktes snel en effectief weer schoon zijn. Daarnaast zorgt het voor de verbetering van veiligheid, doordat vetten, oliƫn en andere typen vuil worden verwijderd en niet meer kunnen zorgen voor onveilige situaties.

De opgeleide en ervaren medewerkers van Schoonmaakbedrijf De Wit verwijderen hardnekkig vuil, zonder dat ze beschadigingen veroorzaken.

Nieuwsgierig?

Wilt uw graag direct in contact komen met een van onze experts. Of wilt u een offerte opvragen?

Meer informatie nodig?

Lees hier wat wij bieden aan mogelijkheden. Heeft u vragen? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.